reserve tekst

Stappen (behorende bij foto's uit de slideshow)

  1. U bent op de volgende (nieuwe) camping, heeft de router aangezet, uw device gekoppeld met uw eigen WiFi-netwerk en de app gestart. De app ziet wel de router, maar dat er nog geen verbinding is met het gast-netwerk. Dat klopt natuurlijk, want dat is ingesteld op de vorige camping.
  2. U klikt op "Zoek gast netwerk en selecteer", en krijgt vervolgens een lijstje met netwerken die uw WiFi-pakket detecteert. U selecteert het gast netwerk van de nieuwe camping (selecteer 1 veld op de regel van het te kiezen gast-netwerk) en druk op Selecteer.
  3. De app geeft, indien van toepassing, aan dat het betreffende netwerk beveiligd is en dat het wachtwoord van dat netwerk moet worden ingevuld. Vul het wachtwoord in. Druk vervolgens op "Configureer de router".
  4. De router wordt nu voor het nieuwe netwerk geconfigureerd, en de app wacht tot dat klaar is en de router geherstart is. Er kan in de tussentijd informatie worden getoond over het herstarten. Soms moet u op uw eigen device (laptop, tablet) uw eigen netwerk weer selecteren en teruggaan naar de app (de app geeft dit dan op het scherm aan).
  5. Zodra alles geherstart is, en de gegevens over het gast netwerk zijn correct, geeft de app aan dat er Internet verbinding is.
Zo makkelijk gaat het.