JOYNE

JOYNE

De Nederlandse TV/Radio-aanbieder via satelliet.


Joyne is gestart met uitzenden en de CI-modules zijn beschikbaar voor de af te sluiten abonnementen.

De abonnementsvorm is zeer flexibel. Je kunt deze afsluiten voor 1, 3, 6 of 12 maanden, waarbij je zelf kunt bepalen wanneer een maand moet ingaan. Je kunt bijvoorbeeld afsluiten voor 3 maanden, waarbij de 1e maand op 15 september start, de 2e maand in februari het volgende jaar en de derde maand halverwege juni. Deze maanden moeten wel binnen 1 jaar vallen, maar dat hoeft dus geen kalenderjaar te zijn.

De uitzendingen vinden plaats via de satelliet Eutelsat 9B (in sommige receivers en/of besturingsunits van schotelinstallaties heet deze nog Eurobird 9). Eutelsat 9B is de nieuwste satelliet (januari 2016 gelanceerd) van Eutelsat, gericht op een lange toekomst.
Deze satelliet zendt dermate sterk uit dat het ontvangstgebied (footprint) van het noorden van Scandinavië tot het zuiden van Noord Afrika loopt. Een heel groot voordeel van deze satellietpositie is dat u met een kleine satellietschotel (vanaf 45cm) in heel Europa het radio en televisieaanbod van JOYNE kunt ontvangen ook in Spanje en Griekenland (50cm schotel) en Portugal (65cm schotel). Zelfs in het noorden van Marokko en het westen van Turkije is JOYNE met een 85cm schotel te ontvangen.
Veel camperaars en caravanners zullen daar erg blij mee zijn.

Voor bezitters van boten is dat ook een uitkomst, omdat velen afzien van het plaatsen van een grotere schotel.

Belangrijk! kampeersystemen.nl heeft in september 2017 zelf een schotel van 65 cm zonder automatische skew met succes in Zuid Portugal getest
(Bente: zie B&R Bente schotel 65 cm).


Wilt u een abonnement afsluiten voor Joyne? Dat kan via ons, want wij zijn dealer.

Er zijn 2 soorten abonnementen:

  • JOYNE Travel Lite, vanaf € 13 per maand (met name de gebruikelijke Nederlandse zenders, inclusief de regionale zenders)
  • JOYNE Basis vanaf € 22 per maand (idem Travel Lite, met als extra zenders o.a. Eurosport 2 HD, TLC, MTV, Canvas, Ketnet, History, en diverse Fox (Sports) zenders)
Bij JOYNE Basis, 12 maanden, kunnen extra aansluitingen worden aangeschaft.

U schaft bij kampeersystemen.nl de CI-module voor JOYNE aan (€ 99) en gaat een overeenkomst aan voor een abonnement met JOYNE. De abonnementskosten, alsmede de éénmalige registratie kosten (€ 30), betaalt u aan JOYNE.


Product vergelijk (0)


JOYNE CI Module Travel Lite

JOYNE CI Module Travel Lite

Het JOYNE Travel Lite abonnement is een uitgebalanceerd pakket voor recreanten (en huishoudens) die ..

€ 99,00

JOYNE CI Module Basis

JOYNE CI Module Basis

Het Basis abonnement bevat een groot aantal zenders en biedt extra mogelijkheden voor installaties m..

€ 99,00

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2