• Solarset top 200W

Solarset top 200W

  • Model: Top 200Wp
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 595,00

  • Exclusief opties:€ 595,00
    Subtotaal opties:€ 0,00
(set-plaatje wijkt af van werkelijkheid; de losse componenten kloppen wel)

Deze set is qua prestatie onze top set, qua uitvoering een basis met 2 zonnepanelen.
De set is gebaseerd op onze topset 100Wp (kijk hier voor deze set op basis van 1 zonnepaneel). De verschillen zijn 2 panelen i.p.v. 1 (incl. montagestrips), een zwaardere laadregelaar, extra kabel en extra lijmkit.
Topprestatie uit zich met name in een hoge opbrengst (bij een beetje zon in het vroege voorjaar al snel meer dan 50%) en een lange levensduur. Kijk hier voor meer informatie over opbrengst en stroomverbruik.
De set is naar keuze uit te breiden met bv een accu, een zwaardere laadregelaar (ter voorbereiding op een 3e paneel) of display's waarmee of de opbrengst van het zonnepaneel of de laadtoestand van de accu bewaakt kan worden.

De maat van de zonnepanelen is 1010 x 660 mm. Er kan voor een ander paneel met een andere maat (1250 x 510 mm)  worden gekozen.

Ook kan de set door ons in onze werkplaats gemonteerd worden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het boren in uw dak, het waterdicht afmonteren, het trekken van kabels op vaak moeilijk bereikbare plekken in camper of caravan of het op juiste wijze laten drogen van de lijmkit voor de zonnepanelen. De bij de opties genoemde prijs betreft de montage van de basisset zonder extra opties.
Kijk hier voor meer informatie over de montage.

De set bestaat uit:Wij leveren en monteren deze sets met dubbele kabels (elk paneel zijn eigen kabel naar de laadregelaar).
De kosten zijn gering hoger, maar de opbrengst van de panelen is substantieel hoger.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Beschikbare opties: